dinsdag 30 oktober 2007

NaNoWriMo

Aan de theorie zal het niet liggen. En dit is nog maar een selectie van de boeken die ik gelezen heb over schrijven. Want we gaan het weer proberen. De vorige keer struikelde ik jammerlijk reeds op dag drie. De National Novel Writing Month komt er weer aan. Vijftigduizend (50.000) woorden schrijven in de maand november. Niet blijven praten over dat boek dat je gaat schrijven, niks geen boeken meer lezen: schrijven zul je! En kom je niet tot kwaliteit? Zoek het deze maand dan maar in de kwantiteit. Woorden poepen, hoplakee.
Ik heb een partner in crime gestrikt. We gaan elkaar opdrachten geven, huphuptoemaar naar elkaar roepen en brede schouders bieden als het - even - niet lukt. En zijn we begripvol als we het niet redden? Vast ook wel. 't Is een Amerikaanse droom en die zeggen op de site bij voorbaat al dat we kanjers zijn 'just for trying'.
Goed zijn we, hè?

7 opmerkingen:

partner-in-crime zei

Die het laat afweten. Jij bent goed! Maar steun en toeverlaat ben ik wel.

Elsje zei

Die 50.000 woorden gaan bij jou dus in een toneelversie komen?

Ina zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Ina zei

Dat zou wel een ellenlang toneelstuk worden. Nee, hoor, gewoon een roman :-D

Anoniem zei

ha willemijn - roept u maar en ik ben wel in voor wordwars en andere crimes. "just for trying" kan ik niet meer zeggen na 3x gewonnen te hebben, dus misschien kan ik je een heel klein ietsiepietsie beetje helpen richting eindstreep? groetjes, Elefteria

Ina zei

Ootmoed en dankbaarheid gaan de strijd aan in mijn ziel. Prachtig aanbod, Elefteria.

Anoniem zei

eigenbelang, eigenbelang, juist het samen delen van de nano-gekte maakt het leuk :-) Elefteria

 

blogger templates | Make Money Online