maandag 22 oktober 2007

To be or not to be


Hoe zouden we het hebben moeten weten? Omdat hij in jurken placht te verschijnen? Omdat hij altijd met z'n stafje zwaaide? Omdat hij zijn haar als een sieraad droeg? Kom nou toch, zo bevooroordeeld zijn wij niet. En dat wij hem thuis "Perky" noemen zegt ook niks. Ik nam hem zoals hij was. Als ik er al over na had gedacht dan had ik gedacht 'sexloos'. En dan politiek correct en naar waarheid 'het maakt me eigenlijk niet uit'.

Een huisgenote die Textiele werkvormen en Handvaardigheid op de SOL studeerde vertelde, terwijl we op de grond zittend onze maaltijd nuttigden, op hilarische toon over haar stage. Ze had lesgegeven aan een brugklas. Kleien. Een mens dat in bed lag, was de opdracht. En wat dachten we? Nou? Niet lachen, hoor! "Ze kneedden eerst ... echt waar! ....". De boerenkool sproeide in het rond. "... een poppetje ... en daarna ...." - dramatisch bleef de kromme aluminium vork in de lucht hangen - "een dekentje, en daarmee dekten ze het poppetje toe!!"
Ik was met stomheid geslagen. Hoe iemand op het idee zou kunnen komen een bed te kneden met de illusie van een schepsel onder iets dat door twee duimbewegingen de illusie van een deken moest zijn, dat was voor mij onbegrijpelijk.

En ik wil helemaal niet alles weten.

1 opmerking:

Elsje zei

Homo en natuurlijk ook pedo. Want wat hij voor Harry voelde was vast en zeker geen zuivere kost ;-)

 

blogger templates | Make Money Online