vrijdag 18 mei 2007

Koning, keizer, ijdeltuit



Lieve Matthijs,
Het gaat niet langer. Er is geen sympathieke manier je dit te vertellen. Vergeef me de stinkende wond. Hier komt het, met de deur in huis: Niet langer zal je 'Mijn Matthijs' meer heten.
Veel heb ik van je gepikt. Hoe Knock Out ik ook ging van je looks, je humor, je tempo van spreken, altijd was er die twijfel. Is het niet allemaal een beetje té? Te kekke bloesjes, te veel niet over jezelf willen praten, te wat zit ik hier mooi te wezen. Voor deze vrouw gewoon te macho?
Hoezo dit nu opeens? hoor ik je vragen. Het blad, ex-mijn Matthijs, het blad. Eenmalig ben jij Linda. Eenmalig, inderdaad, het had nog erger kunnen zijn. In de inleiding verklaar je al waarom je hier aan meewerkte: Koning, keizer, ijdeltuit? vraag je je af. De vraag stellen is 'm beantwoorden.
Doe maar lekker je ding, tussen tientallen mannengeurtjes en je altijd dezelfde vriendjes. Maar zonder mij dan, jongen. 't Zal even pijn doen. Maar je komt er wel overheen.

9 opmerkingen:

maup zei

Oh WilleMIJNIna, ik lach me wat. Ik dacht van de week meteen aan je toen ik las over het blad Matthijs. (punt!). Wat ziet ze toch in die IJdeltuit. (punt), vroeg ik mij toen af. Nou, dat weet ik dan nu!

croixdeguerre zei

Tis jammer, dat is het. Ook ik was (ben?) fan, ondanks ijdeltuiterigheid en de te kekke bloesjes. Om zijn vakmanschap kan ik hem nog steeds waarderen (hoewel ik hem ook graag een keer een training interviewtechnieken zou willen geven), maar wat mij betreft is hij nu nat gegaan. Door de mand.

nrrdgrrl zei

aan elke kalverliefde komt een einde... maar we hebben wilfried de jong nog. briljant cabaretier en als televisiemaker en sportgek weet ie serieus waar hij het over heeft.

Elsje zei

Dat is waar nrrdgrrl, maar Wilfried is toch een stuk minder lekker om naar te kijken :-))

Sjaak zei

@nrdgrrl:
Jij begrijpt het. Dat onze Ina, met Rotterdamse roots nog wel, haar oog liet vallen op een ras-Amsterdammer is haar vergeven maar de wat zurige reactie nu oogt wat puberaal. Kalverliefde inderdaad, wat dit wéét je gewoon van dat soort ijdeltuiten. Wilfried, een aantal malen gekroond tot best geklede man van Nederland, is misschien niet zo 'lekker' maar wel authentieker.

Merlijn zei

Eindelijk! Ik ben er blij om, maar ben dan ook nooit fan geweest. Mocht je 'm toch nog een x willen treffen, ik kan je wel wat tips geven voor locatie want zie 'm regelmatig in de pauze. Maar ik zeg je: Laat Maar.

Ina zei

@allen: niet te luchtig doen over kalverliefdes, mensen. En zomaar inruilen, Sjaak, foei toch! Het heeft me toch minstens 20 jaar gekost om over Eric Heiden heen te komen. Zo snel verpand ik mijn hart niet aan de volgende onbereikbare ..

Aye zei

Over helden gesproken, ene LHW is ook spontaan verdwenen. Dat snap ik.

Jeanne zei

Erg, hè?

Als een idool te ver gaat en je niets anders rest dan afscheid te nemen.
Vind ik wel tenminste.

 

blogger templates | Make Money Online