dinsdag 3 juli 2007

Waar is Pippi Langkous doodgegaan in Nederland?

Dit blog kent een gemiddelde van 31 lezers per dag. Ik ben daar gepast blij mee. Tot op heden heb ik de neiging onderdrukt dit getal op onnatuurlijke wijze op te krikken. Bokito, Glasgow, Majoor Bosschart, Misa, Uruzgan: het lokt zeker lezers, maar of die hier vinden wat ze zoeken?

Twee statistiekprogramma's laten mij zien op welke dag ik het meeste bezoekers heb (de dinsdag - wie legt mij uit waarom?), hoe laat (tussen negen en tien 's avonds) en op welke woorden ze gezocht hebben in Google voor ze bij Brownie Point terecht kwamen. Een impressie:

leraar latijn verliefd
ze mocht in z'n slip grabbelen
hand verbrand wat doe je dan
de gek geworden bever
moeder kwijt utrecht centraal
slanke bruid
snus is cool

8 opmerkingen:

Anoniem zei

anoniem (je kent mijn ip-adres heus wel)zegt: Maar Pippi dan?

Ina zei

Waar is PL doodgegaan in Nederland? was ook een zoekterm waarmee iemand op Brownie point terecht kwam.
(IP-adressen,daar doe ik niets mee. Weet niet eens of ik die kan volgen. En wat als ik dat wel kan, er staat toch geen naam bij?)

Elsje zei

ik wil graag nog eens instructie over de teller die jij nu gebruikt (of heeft Sjaak daar voldoende kennis van? die is immers weer in huis...)

Anoniem zei

Haha, maar ik bedoelde dat je dan vast wel wist wie ik was. Dus kon ik anoniem blijven. En ik kom natuurlijk niet al googelend op b'point, maar gewoon direct. Maar wat komt men via leuke dingen bij jou terecht, hoe kan dat?

Ina zei

Tja, hoe kan dat? Feit is dat het gebeurt. Blijkbaar kom ik met die trefwoorden in de top van de lijst terecht en wekt het voldoende nieuwsgierigheid om naar mijn weblog door te klikken.
Ik weet niet één op één wie wie is. Ik heb net - door jouw reactie aangestoken - wil wat zitten vogelen met IP-adressen, maar ik vind het een hoop gedoe en kwam niet veel verder dan een plaatsnaam. Negen van de tien keer zegt dat ook niets. Dit recherchewerk is niets voor mij.
Lezers maken zich bekend. Of niet. En allebei vind ik goed.

Merlijn zei

Bij mij heeft men vaak gezocht op het trefwoord 'snorren' en kwam zo terecht in een van mijn besnorde stukjes.Ik denk daar het mijne van, wat moet je nou over snorren opzoeken op internet?

Edith zei

snus?

Ina zei

@edith. Snus kan ik plaatsen. Maar of het cool is??
http://browniepoint.blogspot.com/2006/08/snus.html

 

blogger templates | Make Money Online