zondag 1 juli 2007

Politicus zoekt Burger


Met een jas over zijn hoofd wordt mijnheer de minister bij mij in bed gebracht. Te bekende Nederlander blijkbaar, om aan iedereen te laten zien dat hij zich bij mij onder de lakens voegt. Hé, er is dus televisie bij? Het kan me niet schelen. We hebben heerlijk staan zoenen, wat hij eerlijk gezegd niet zo héél goed kan, maar de hele entourage is toch wel van dien aard dat ik een vervolg wil geven aan dit feestje.
Naast mij liggen nog twee vrouwen te wachten op wat gaat komen. Het verst van mij af ligt Willeke van Ammelrooij en de vrouw naast mij ken ik alleen van gezicht. En nu ook van mooi lijf.
Mijnheer de minister en ik maken het gezellig. En dan moet hij weer weg. Druk baasje. Maar hij komt terug, dat snap ik wel. Wat mij in de war brengt, want had ik thuis niet Mister Right liggen? En hoe kon ik zo ontzettend stom zijn geweest om het 'zonder' te hebben gedaan?!
"Dinsdag om drie uur bel ik bij je aan met een bos tulpen", belooft hij. Met camera's en alles erbij, ik ben er inmiddels achter dat ik in een programma ben beland met een voor mij nog onbekende naam en einde. Hier kom ik niet meer uit, anders dan door wakker te worden.

9 opmerkingen:

Elsje zei

Nou ben ik toch wel erg benieuwd welke minister jouw bed wist te vinden in je droom. Camieleke, Ronald, Wouter wellicht? Bij André, Jan-Peter of Meindert zou je droom vast en zeker (nog meer) nachtmerrieachtig zijn geweest...

Ina zei

Deze vraag had ik natuurlijk verwacht. En daar ga ik lekker geen antwoord op geven. Dat is me toch net iets te genant. En de droom net iets te levendig.
't Is wel één van de vijf kabinet die ik - met het mes op de keel - niet mijn bed uit zou trappen. Maar daar zijn niet alleen mannen bij ;-)

Elsje zei

jaja, laat me maar in brandende nieuwsgierigheid achter. Wb de dames die je wellicht ook je bed niet uit zou trappen, in je stukje heb je het toch echt over mijnheer de minister...

Als ik voor een van de mannen zou moeten kiezen, doe ik GK, en bij de dames NA...

Ina zei

Stassen mogen niet! Dus voor NA heb je een ander te kiezen. En GK, die zit niet in het huidig kabinet. Keep on dreaming, Elsje.

elma zei

Toch wel grappig om te horen dat jullie sommige dames de bed niet uit zouden trappen... ;-)

Elsje zei

hoorde vanmorgen dat er een groot onderzoek gedaan wordt. geloof dat je de enquete kon invullen via www.hoebibenjij.nl

Elsje zei

O ja, Ina, ik bedoelde BK, de G was een vertypte B...

Anoniem zei

P: En sommigen zeggen dat ik een beetje op BK lijk, zou ze dan misschien van mij gedroomd hebben…?

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
 

blogger templates | Make Money Online