maandag 11 januari 2010

Lezer: kies!


De komende twee maanden ga ik me bekwamen in het scenario schrijven. Voor een documentaire, een speelfilm, een korte film, of een soap, of wat dan ook. Welke van de drie ideeën spreekt jou het meest aan, lezer?
Vul de poll in, hiernaast, en/of verras me met je eigen idee.
Dank!

A. Stel dat een busschauffeur na 40 dienstjaren met pensioen mag, en dat hij tijdens zijn laatste rit (een lege bus, rond middernacht) een fietsende moeder - met kind voorop - doodrijdt. Zijn rustige oude dag met moestuin, nieuwe kansen voor relaties met zijn kinderen, het lijkt in één klap verwoest. Wat gebeurt er als hij gewoon doorrijdt?

B. Stel dat een volwassen vrouw op een dag de rouwadvertentie leest van de onderwijzeres die haar als kind gepest heeft. De vrouw zit al jaren op taples, om ooit op het graf van deze vrouw te kunnen dansen. Op de dag van de begrafenis ontmoet ze de dochter van de overledene ...

C. Stel dat een sportarts in opleiding aan de vooravond van een olympische race van Sven Kramer doping bij Sven ontdekt. Hij wordt onder grote druk gezet om de boel te flessen. De jonge arts ruikt zijn kans en chanteert de chef de mission...

D. Stel dat ...

4 opmerkingen:

Anoniem zei

moeilijk kiezen, maar hier wel een deadline mogelijkheid voor je
http://www.scriptfrenzy.org/ maar die kende je natuurlijk al. succes! Elefteria

maaike b. zei

Als ze door jou geschreven zijn, wil ik ze allemaal wel zien, maar als ze dan eenmaal gemaakt zijn en ik moet kiezen welke ik als eerste wil zien, dan wordt het A. Succes!

Anoniem zei

gewoon A
ik weet niet waarom
meest helder?
Monique

Anoniem zei

Stel dat: de coach een verkeerde baan aanduidt en Sven neemt die baan en wordt gediskwalificeerd en wint geen Olympisch Goud!

 

blogger templates | Make Money Online