vrijdag 18 juli 2008

Afscheidsbrief door een positieve bril


Merel, Roos, Arnoud,

Ik wil jullie bedanken. Bedanken voor de prachtige tijd die we met elkaar gehad hebben.
Arnoud, toen we elkaar ontmoetten, wilde ik gelijk wel 100 jaar met je leven. Het zijn er vijftien geworden. Maar wat een heerlijke jaren. Dank je wel voor al die gesprekken bij jouw verrukkelijke wijncollectie. En dank - het allermeest - voor onze zalige dochters.
Mereltje, Rooske, mamma gaat weg. Merel, jij hebt verleden week je zwemdiploma gehaald. En Roos, jij kan lezen en je hebt 's nachts geen luier meer nodig. Ik ben klaar met mijn werk.
Pappa kan al een beetje koken en hij weet hoe de wasmachine werkt, dus dat gaat helemaal goed komen. Wisten jullie dat kinderen van gescheiden ouders later prachtige boeken schrijven, of beroemde toneelspelers worden?
Mamma gaat een nieuw gezin stichten. Ik heb zin in een man met een baard en ik krijg vast een tweeling, twee jongetjes. Komen jullie dan gezellig beschuit met muisjes eten?

Tot ziens lieve schatjes. Alles is goed.

Mamma

Elp, 10 juli 2008

1 opmerking:

Gerda zei

Geweldig Ina,

Jij hebt de brief geschreven die ik achtergelaten heb in mijn monoloog. Ik speelde een vrouw die van huis is weggelopen en in de trein naar een andere vrouw kijkt, denkend dat zij iets aan haar ziet. Daarin vraag ik mij hardop af hoe 'hij' zal reageren op mijn brief.
Alleen was 'mijn' vrouw nogal nerveus en die van jouw brief totaal niet. Wel humor!
groeten,
Gerda

 

blogger templates | Make Money Online