donderdag 10 april 2008

AN 056081

Zo simpel was het dus.
Lootje kopen. Winnen. Prijs ophalen. Baan opzeggen. Of wacht. Baan opzeggen nog niet. Luisteren naar het advies van de lotenclub.
Ga jezelf gerust te buiten aan die luxe auto, een nieuwe Tomtom of dat schitterende horloge. Maar neem geen majeure beslissingen. Niet de eerste drie maanden. Pas daarna, weloverwogen, een kasteeltje kopen. Paardenstallen bouwen. Of de baan opzeggen.
En vertel het aan geen mens. Pas na drie maanden. Als je hebt bedacht wat je wel en wat je niet gaat doen. Met bedelende goede doelen. Met verwachtingen van je vrienden. Dan kun je het vertellen.
Zo zou ze het doen.

5 opmerkingen:

Sjaak zei

Ina, het enige dat ik dan van je zou willen is dat je lekker bleef bloggen. En wellicht zou ik zelfs het boek dat je dan schrijft gaan lezen.

elma zei

Wat is een pannenkoekmes? Ik had geen idee dat je daarvoor aparte messen had. Heb je misschien een foto?

Ina zei

@Elma: een pannenkoekmes is een plat ijzeren spatelachtig langwerpig ding. Om pannenkoeken of gebakken eieren een beetje makkelijk uit de pan te kunnen wrikken. En: ik was de schoenlepel kwijt en met dit ding lukte het ook.

Katja zei

Volgende maand nieuwe kansen! Of... jij had dat vijfde lot en je houdt nu zoals beloofd drie maanden je mond. Spannend.

José zei

Tegen intimi zeggen dat je een paar duizend euro gewonnen hebt, zodat je wat uit kunt geven zonder dat het al te zeer opvalt. En die strategie al eerder bekend maken, zodat ze, als je echt een paar duizend euro wint, alsnog komen bedelen omdat ze denken dat je de grote klapper hebt binnengehaald.

 

blogger templates | Make Money Online