dinsdag 18 oktober 2005

Braaf dagje

De eerste herfstvakantiedag is nuttig besteed. En ook nog wel aangenaam, uiteindelijk. Voor het eerst in een Volkswagen Transponder gereden. Retourtje Ikea. Zwaarbeladen weer naar huis. Toen 140 kilo afval naar het overlaadstation gebracht. Dáág matrassen, dáág kapotte tuintafel, dáág resten linoleum, enzovoort enzovoort.
Bij het uitladen van de - 146 kg - Zweedse aankopen rinkeldekinkelde één doos angstig. Dat zal dus wel een kapotte glazen deur zijn. Grrrrr. Besloten de schouders op te halen en morgen de andere drie deuren heel te laten en het vierde kwart van de boekenkast maar met vliegerpapier o.i.d. huisstofmijtvrij te maken.
Toen vanavond nog 'even' dit grijze kastje in elkaar knutselen. Dat ging weer eens op z'n Ina's. Halverwege, bij plaatje 10 er achter komen dat het aller- allereerste plaatje fout is geïnterpreteerd. Boel weer uit elkaar gehaald om te ontdekken dat de vergissing niet in plaatje 1, maar in plaatje 9 zat, zodat niets uit elkaar gehaald had hoeven worden. Enfin, toch nog gelukt en 't kreng staat.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ha ha, die Ina, je kunt beter plaadselen dan stap 1 t/m 8 heen en weer. Je had het best kunnen raden.

Anoniem zei

het is niet op zijn Ina's, het is op zijn Ikea's. Die plaatjes geven een schijnduidelijkheid. :-)

 

blogger templates | Make Money Online