woensdag 28 mei 2008

Twee maal Haarlem en één keer Utrecht

U wist niet dat buschauffeurs een gevaar op de weg zijn? Werkelijk ongelooflijk hoe ze hun grote bakken invoegen. Geen respect. Echt niet. Alsof zij de enige zijn die ergens op tijd moeten zijn.
Gebroken diensten? Laat me niet lachen. Voor dat salaris mogen ze echt niet klagen. €1500 per maand. Of het niks is. Voor een beetje zitten en een baas die voor je zorgt.
En die automobilisten die zich opstellen op de rechterstrook, voor een stoplicht? Kent u die? Die dus niet het linkervak kiezen, nee, kent u die lui die altijd rechts gaan staan? Die hebben gewoon teveel tijd! Dat zie je toch zo, die lui hebben niks te doen.
En denk maar niet dat als het een keer een beetje lekker rustig op de weg kan zijn, omdat die pleurisbussen staken, dat je dan door kunt rijden. Nee, hoor, dan nemen we allemaal de auto mee de stad in. En we kennen de weg niet, hè! En natuurlijk is de boel opgebroken en is het hier elke ochtend bal.
Of er ook mensen zijn die gewin halen uit de acties van de streekvervoerders? Ja, ammehoela, heeft u wel eens diensten gedraaid van 12 uur zonder te pissen en een happie te doen?

Dat wist u allemaal niet?? Dan zou ik toch eens wat vaker met een taxichauffeur praten.

2 opmerkingen:

Sjaak zei

Je kan ook een OV-fiets huren. Heb ik twee weken geleden gedaan toen in van Haarlem naar Hoofddorp vv moest. Stuk gezonder voor je lijf maar -zo te lezen- ook je geest.

Onze taxivriend vergat nog te melden dat voor dat extreem hoge loon die gasten ook nog eens op hun 50e in de WIA mogen omdat hun rug verziekt is. Kom daar maar eens om als taxichauffeur.

Elsje zei

Na mijn autoongeluk werd ik door een sleepdienst naar een garage gebracht alwaar ik kon wachten op een taxi die me thuis zou brengen. De walgelijk racistische taal door deze vent uitgekraamd maakten dat Elsje stopte met bibberen van na-angst en woest werd. De taxichauffeur die door hem hartelijk (!!) werd binnengehaald bleek een Marokkaan...

 

blogger templates | Make Money Online