dinsdag 10 november 2009

Beauty is in the eye of the beholder


Links Hanneke Groenteman (voor) en rechts Hanneke Groenteman (na). Haar karakter is ongewijzigd, vertelde ze bij Matthijs van Nieuwkerk. Nog steeds kijkt geen man naar haar om. Maar hoe blij is ze met zichzelf. Ze durft nu op televisie zelfs achter de tafel vandaan, om haar hele slanke zelf te laten zien.
Hanneke, beste meid, over smaak valt te twisten. Wat vond ik je altijd mooi, en wat vind ik je nu eng.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja, ze oogde vroeger vriendelijker, blijer, krachtiger (oftewel mooier). Maar goed, misschien voelt ze zichzelf nu wel mooier, en dat is geen kwestie van smaak lijkt me.
Monique

Anoniem zei

Ik vind het moeilijk om uitspraken als 'mooier' te doen, maar ik vond Hanneke ook mooi zoals ze was en vind haar nu wel erg veel afgevallen."Mag het een onsje meer zijn?" ;)

@Monique: ik denk toch dat smaak hier ook een rol speelt omdat ons zelfbeeld vaak voor een belangrijk deel wordt bepaald door wat De Maatschappij belangrijk (mooi) vindt... :(

José zei

Misschien als ze die keiharde make-up en de te donkere haarverf door wat minder gruwelijks vervangt, dat ze er dan niet zo griezelig uitziet?

elma zei

Ik schrok ook toen ik haar laatst op tv zag. Maar dat komt (denk ik) omdat we 'gewend' zijn om haar anders te zien. Ze zal zich ongetwijfeld beter voelen nu dat ze al die overtollige kilo's niet mee hoeft te sjouwen en dat is toch fijn voor haar?

Anoniem zei

Ik zou willen dat ik het met je eens kon zijn. Maar ik zie rechts geen enge vrouw. Ik zie links een opgezwollen vrouw zonder zelfbeheersing.

www.martinemussies.nl zei

Ik hoop dat ze gauw de gulden middenweg vindt. :)

 

blogger templates | Make Money Online